Привіт, моя дівчина (2022) всі серії

Мелодрама Привіт, моя дівчина (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
комедия, мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
45 мин.

Серіал комедия, мелодрама «Привіт, моя дівчина (2022)»:

Ян І Шан народився і виріс у Шанхаї. Коли він вирішує жити далеко від родичів, то залишає свій будинок і вирушає вчитися до школи на північний схід. На новому місці хлопець стикається з труднощами адаптації: йому виявилося непросто звикнути до нових людей і змиритися з новими правилами.

Допомогти освоїтися новачкові вирішує загадкова дівчина Чжао Доу. Їхня перша зустріч була несподіваною і забавною, але чим довше Ян І Шан з нею спілкується, тим сильніше вона починає йому подобатися.

Серіал Привіт, моя дівчина (2022) 1-21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Привіт, моя дівчина (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Привіт, моя дівчина (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Привіт, моя дівчина (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Привіт, моя дівчина (2022)