Флешмоб (2021)

Фільм комедия, музыка «Флешмоб (2021)»:

Сюжет фільму «Флешмоб» розповідає про кількох людей, долі яких тісно переплетуться на тлі випадкових подій у Москві. Спочатку ми познайомимося з журналісткою Діною, яка прагне підготувати найкращий репортаж та вразити таким чином свого суворого боса Костянтина Львовича.

Для цього вона завойовує довіру лідера місцевої зграї моберів, Дена, який разом із друзями любить подуріти в натовпі, шокуючи людей своєю черговою витівкою. Сам Костянтин Львович у цей час більше схвильований через любов до однієї артистки театру, яка не відповідає йому взаємністю. Зрештою, нам представлять спортсменку Мишку, яка під час занять отримує травму, через що їй можливо доведеться назавжди забути про улюблене захоплення.

Дивитися фільм «Флешмоб (2021)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Флешмоб (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Флешмоб (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Флешмоб (2021)