Міс Ворона і містер Ящірка (2021) всі серії

Мелодрама Міс Ворона і містер Ящірка (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
36 серий
Премєра:
26 апреля 2021
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама, фэнтези
Режисер:
Тривалість:
40 мин.

Серіал мелодрама, фэнтези «Міс Ворона і містер Ящірка (2021)»:

Гу Чуань потрапив в автомобільну аварію, в результаті якої отримав серйозні проблеми з серцем. Через перенесену пересадки серця він не може піддаватися інтенсивним фізичним навантаженням або сильним емоційним сплесків. Колись веселий юнак, пристрасно любить життя, стає ходячим трупом через свою невпевненість у собі. Десять років по тому Гу Чуань і його кращий друг Сюй Жань заснували архітектурну компанію.

Він намагався прийняти той факт, що він відрізняється від звичайних людей, але все було марно, поки не зустрів Цзян Сяо Ю. Батьки Цзян Сяо Ю померли, коли вона була ще маленькою, і її виховували бабуся і тітка. Незважаючи на своє невдале минуле, Цзян Сяо Ю виросла і стала оптимістичною і працьовитою дівчиною. Завдяки щасливому випадку вона стає співробітницею архітектурної фірми "Чуань". Її поява знову розпалює пристрасть і надію Гу Чуаня до життя, в той час як Гу Чуань допомагає їй реалізувати свої мрії і амбіції.

Серіал Міс Ворона і містер Ящірка (2021) 1 - 33, 34, 35, 36 серія дивитися онлайн всі серії підрят 36 серий

Дивитися серіал «Міс Ворона і містер Ящірка (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Міс Ворона і містер Ящірка (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Міс Ворона і містер Ящірка (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Міс Ворона і містер Ящірка (2021)