Вдова (2014) всі серії

Серіал драма, криминал «Вдова (2014)»:

Кримінальна та інтригуюча сага, що оповідає про безстрашної і рішучій жінці, яка змушена була піти на все заради щастя і благополучного існування своєї сім'ї. Головна героїня, звичайна домогосподарка – Поліна, чиє звичне і розмірене існування руйнується в одну мить, немов картковий будиночок. При трагічних обставинах її син стає мимовільним свідком холоднокровною розправи над батьком, а брат Полі потрапляє по сфабрикованій справі в колонію суворого режиму.

Пізніше з'ясовується, що обидва родича були партнерами та дилерами по контрабанді наркотичних речовин. Парочка перейшла дорогу впливовому злочинному авторитету, який не прощає таких помилок. Тепер саме вдова стає центром уваги з боку кредиторів, які вимагають своїх грошей. Але таких сум у Поліни просто немає, тим більше, що бізнес дружина надає тіньовим. Але постійні погрози і шантаж розправиться з нащадком змушують її зміниться кардинально і очолити злочинну справу покійного, паралельно почавши приватне розслідування. Вона хоче дізнатися правду, хто і навіщо вбив її коханого? Чи вийде у неї стати тій безжалісній вовчицею, яка уживеться в суворій реальності, впорається з небезпечними ворогами і виживе, захищаючи своє сімейство.

Серіал Вдова (2014) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Вдова (2014)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Вдова (2014) 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вдова (2014) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вдова (2014) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вдова (2014)