Ненаситний Берсерк (2023)

Мелодрама Ненаситний Берсерк (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серій
Премєра:
2023
Країна:
Японія
Жанр:
пригоди, фентезі
У ролях актори:
Тривалість:
23 хв.

«Ненаситний Берсерк (2023)»:

Цей паралельний світ населяють не тільки різні істоти, а й люди, які діляться на два типи: тих, що володіють унікальними здібностями, і звичайних. Головний герой на ім'я Фейт всього лише нікчемний стражник і належить до людей низького ґатунку. Його Доля ніколи не пробувала справжньої сили. Народжений з магічним умінням Обжерливість, він постійно голодний так, що його неможливо вгамувати, і все своє життя його уникали і дивилися зверхньо.

Одного разу, працюючи воротарем у знатній сім'ї і б'ючись зі злодієм, який порушив кордони, він виявляє справжню силу обжерливості: коли він когось вбиває, він пожирає їхні навички і, нарешті, вгамовує свій гнітючий голод. Тепер вибір у Фейта невеликий: або постійно вбивати, або здатися і збожеволіти, коли зголодніла навичка почне пожирати його самого. У цьому жахливому усвідомленні Доля пробуджується до свого справжнього потенціалу. Скільки життів він проковтне, щоб вгамувати цей голод, і чи готовий світ до такого грізного воїна, яким він стане?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Ненаситний Берсерк (2023)