Вітер допоможе тобі пройти тисячі (2023)

«Вітер допоможе тобі пройти тисячі (2023)»:

Ця історія про слабку жінку, яка стала сильною і розумною, яка не потребує нікого, щоб вижити. Яка може постояти за себе і знайти любов чоловіка, який раніше зневажав її.

Лю Юй Жу (Сун І) - дочка купця, має тільки одну надію в житті: знайти хорошого чоловіка і увійти у відповідну сім'ю, куди вона могла б втекти зі своєї власної сім'ї, яка складається з її матері, яка дуже хвора, жорстокої мачухи і зневажливого батька. Тому вона понад 10 років дуже старанно навчалася, щоб стати ідеальною дружиною і невісткою. Але її сім'я влаштувала так, що вона вийшла заміж за Гу Цзю Сі (Бай Цзін Тін), денді в Янчжоу, який насолоджується життям.

Вона думала, що нарешті досягла успіху, коли вийшла заміж за багатого молодого майстра Гу Цзю Сі, але дізналася, що чоловік зневажає її, тому що думає, що вона всього лише золотошукачка, через що він вважає за краще проводити час у публічних будинках, ніж зі своєю дружиною.

Юй Жу зрозуміла, що повинна взяти долю у свої руки і що вона не може покладатися на інших, щоб вижити. Вона вчиться бізнесу у своєї свекрухи, тим самим заробляє своє місце в родині. І відкриває для себе чисту, добру і щиру сторону Гу Цзю Сі, стаючи в змозі протистояти і перетворити його з п'яного плейбоя на хоробру, чесну і віддану людину.

Навіть коли почалися заворушення і хаус, їхня віра одне в одного була непохитна. Гу Цзю Сі швидко виріс від чиновника до міністра. Працюючи з однодумцями, зміг знизити податки й усунути брудні махінації. А Юй Жу побудувала комерційні відносини зовні, що допомогло всім людям.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Вітер допоможе тобі пройти тисячі (2023)