Сильний західний вітер (2023)

Мелодрама Сильний західний вітер (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
40 серий
Премєра:
20 мая 2023
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

«Сильний західний вітер (2023)»:

Принц півночі утримується в заручниках у держави Дзін, а новообраний правитель прибув для встановлення миру, при цьому не маючи підозр про серйозну змову. Королю Дзиня вирішує помститися проста дівчина, чиїх батьків він убив. Лі Сі Фен готувалася вбити короля, але замість цього в образі принцеси Чан Ле виявляється нареченою князя і буде відправлена до нього на північ країни. Ось тільки князь має намір відігратися на дівчині, що належить державі, яка утримує його брата в заручниках.

Королева, змусивши сироту Лі Сі Фен прикинутися принцесою, вмовляла дівчину, що та дізнається причину смерті батька. Дзі Ле проявляє до дружини жорстокість, а Лі Сі Фен доводиться зносити всі образи, і все це заради того, щоб дістатися до таємниці батька. Поступово стосунки князя і псевдопринцеси з вельми токсичних перетворюються на щось романтичне.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Сильний західний вітер (2023)