Імператорська досконалість (2019)

«Імператорська досконалість (2019)»:

Молодий принц Сяо Дін Цюань уже три роки перебуває в жалобі за померлою матір'ю. Міністри незадоволені, адже вперше від заснування династії, спадкоємець імператора ще не одружений, хоча йому вже за 20. Також принц не дуже близький до батька, і тому жадає його любові. Однак імператор поводиться так, ніби Дін Цюаня не існує і потурає при цьому старшому незаконнонародженому синові Сяо Дін Тану.

Незабаром Дін Цюань отримує титул спадкоємного принца і зміцнює свій контроль в армії, завдяки підтримці генерала Гу Сі Ліня, дядька з боку матері. На політичній арені йому допомагає порадами Лу Ши Ю, його вчитель і чиновник, який займає високе становище. Через це Дін Цюаня бояться і пригнічують, особливо батько, сприймаючи молодого принца як загрозу своєму правлінню. І завдяки підступам та інтригам зведеного брата Дін Тана, наслідного принца звинувачують у смерті чиновника Лу Іна. Дочка вбитого бере псевдонім Бао і входить до палацу як служниця, щоб помститися, але натомість закохується в наслідного принца.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Імператорська досконалість (2019)