Кохання, яке ти даруєш мені (2023)

Мелодрама Кохання, яке ти даруєш мені (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
28 серий
Премєра:
24 апреля 2023
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

«Кохання, яке ти даруєш мені (2023)»:

Су Тянь і Сінь Ці були вихованцями дитячого притулку, їхні шляхи розійшлися, коли його всиновили й відвезли в Америку. Через 15 років вони мали зустрітися під тим самим деревом, де грали в дитинстві. Але трапилася біда: в автобуса лопнула шина, він упав зі схилу і перекинувся, дівчина дістала надто важкі поранення. І на зустріч прийшла Мін Хуей, яка обіцяла вмираючій Су Тянь, що віддасть її щоденник Сінь Ці.

Хлопець прийняв її за свою подругу дитинства, вона не змогла розповісти, що Су Тянь загинула, бо боялася, що його хворе серце не витримає, і думала, що ця зустріч буде єдиною. Вони провели разом три місяці в містечку біля моря, закохалися, він запропонував одружитися і покликав її з собою... Коли дізнався правду, вирішив, що обман навмисний, і полетів до Америки з образою і ненавистю.

Вони зустрілися через п'ять років. Він - успішний віце-президент інвестиційної компанії, вона - провідний фахівець і керівник групи з розробки ПЗ із застосування ШІ в кардіології та бере участь у тендері. Над ним висить тінь минулого, а в неї є таємниця...

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Кохання, яке ти даруєш мені (2023)