Династія Мін під мікроскопом (2023)

Мелодрама Династія Мін під мікроскопом (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
2023
Країна:
Китай
Жанр:
драма
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
45 мин.

«Династія Мін під мікроскопом (2023)»:

Сюжет історичної дорами базується на реальних подіях, які відбувалися за часів правління династії Мін. Історії, пов'язані з цим часом, були виявлені в архівах серед листів, різноманітних офіційних документів, повідомлень, невеликих нотаток та інших документів того періоду.

У дорамі представлені дві готельні історії. Перша з них порушує фінансові та політичні проблеми в одній із провінцій. Складнощі виникають у сфері торгівлі шовком. Попри те, що шовк має великий попит і коштує дорого, ця діяльність не приносить надто великих прибутків. Це пов'язано з дуже несправедливою податковою політикою. У результаті на тривалий період часу в провінції Хуейчжоу існує плутанина і повний хаос.

Друга історія розповідає про одну відому економічну суперечку, яка тривала понад 60 років. Події розгортаються в провінції під назвою Цзянсі. Чиновники округу весь час робили спроби зрівняти інтереси всієї держави й одного окремого округу, домогтися максимально можливої рівноваги. Дії державних чиновників не повинні були обмежувати інтереси жителів провінції. Однак домогтися такого стану речей видається досить складним, практично неможливим.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Династія Мін під мікроскопом (2023)