Таємниця замку Нанг Кхой (2022)

«Таємниця замку Нанг Кхой (2022)»:

Ця загадкова історія, прихована у великому будинку, що велично стоїть на вершині кручі, витончено звернений до моря. Це часті крики, а подекуди солодка й сумна музика, яка щоночі спочиває на вітрі. Місцеві жителі пліткують про те, що ним оволодів привид. А дехто каже, що воно виходило від божевільної жінки, заточеної на вершині вежі. Кажуть, що дівчина завжди носить маску з рожевого кришталю, щоб приховати своє справжнє обличчя.

Головна героїня драми красива і витончена дівчина на ім'я Кунг (Пафаваді Чансамон). З дитинства її мучили кошмари - вона тікала темним підземеллям від переслідувачів. Якщо ці кошмари вона могла вважати страшними снами, то пояснити шрам у вигляді квітки, який вона від усіх приховувала, ні вона, ні її мати не могли. Щоб погасити борги матері Мей Нарі (Натайя Чанрунг), дівчині довелося погодитися стати доглядальницею душевнохворої жінки, яка завжди носила маску, за яку платили багато грошей. Це був багатий особняк власників алмазної копальні, Нанг Хой, який стояв на скелі, був схожий на похмурий замок і користувався поганою славою.

Прибуття Кунга до будинку Нанг Хой привело її до зустрічі з Саккататом (Кітконг Хамкріт), джентльменом із родини Рачаманкха. Наступник адвоката сім'ї Качентра після свого батька Саккаріна (Кіттіпол Кетмані), хранитель заповіту. Він з першого погляду закохався в дівчину. Кунг почала працювати в замку замість Чомплоя (Чаттіда Пукаваніч), старої діви, яка таємниче зникла. У перший день Кунг зустріла Прафімфана (Кевалін Котланд), про якого їй довелося піклуватися в кімнаті вежі. Прафімфан була в масці з рожевого кришталю, видно було тільки очі, ніс і рот.

Цей елегантний будинок заворожує оточуючих, але приховує безжальну таємницю. Це зробить життя нашої героїні пов'язаним з багатьма загадковими історіями і небезпеками, з якими доведеться їй зіткнутися.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Таємниця замку Нанг Кхой (2022)