Гордість світу бойових мистецтв (2023)

Мелодрама Гордість світу бойових мистецтв (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
2023
Країна:
Китай
Жанр:
приключения, романтика, комедия
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

«Гордість світу бойових мистецтв (2023)»:

Добродушна Е Сі (Хуан Жи Ін) прагнула стати героїнею бойових мистецтв, коли вперше вступила у світ кулачних боїв. Наповнена красивими ілюзіями про життя, вона сповнена рішучості допомагати слабким, але не розуміє злоби людських сердець. Її використовують, зраджують і обманюють люди, яким вона довіряє, заплямувавши її репутацію і ледь не позбавивши життя.

Незважаючи на важкі удари, найчистіші наміри Е Сі та її віра в те, що зло не може перемогти добро, ніколи не змінюються. Вона має намір зробити все можливе, щоб розкрити правду і довести свою невинність.

Під час своєї подорожі вона зустрічає божественного доктора Бай Юе (Лі Хун І), який мовчки її захищає і проходить з нею через життя і смерть. Коли Е Сі стає сильнішою і дорослішає, вона починає розуміти значення справжнього кохання. З Бай Юе на її боці, дівчині доведеться не тільки об'єднати зусилля, щоб усунути покидьків, які образили її, а й навести лад у заплямованому злістю Світі бойових мистецтв.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Гордість світу бойових мистецтв (2023)