Через кохання (2023)

Мелодрама Через кохання (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
2023
Країна:
Таиланд
Жанр:
боевик, драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

«Через кохання (2023)»:

Лін володіє дивовижною здатністю, вона може передбачати загибель людини, але якщо вона не встигає її врятувати, постраждає вона сама, осліпнувши на якийсь час. Ця її здатність зробила її ідеальним охоронцем для найбагатшої сім'ї землевласників, але навіть Лінґ не змогла захистити її членів від нескінченного числа недоброзичливців. У підлаштованій аварії гинуть батьки Сінгха, і двадцятирічному молодому чоловікові доводиться взяти на себе всю відповідальність за сімейний бізнес.

Зі спраги помсти він змушує Лінг вступити з ним у фіктивний шлюб, тим самим зробивши її своїм талісманом від нещасть. Однак, відчуваючи, як закохується в нього дедалі більше й більше, Лінг тікає в рибальське село, бажаючи відпустити минуле. Однак воно не хоче відпускати її... Вороги сім'ї Сінгха знаходять її і тут за 6 років після втечі, але Сінгх встигає вчасно забрати Лінг, просячи залишитися з ним уже назавжди, адже він упевнений, між ними вже більше, ніж просто шлюб за розрахунком.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Через кохання (2023)