Ти торкнулася мого серця (2023)

Мелодрама Ти торкнулася мого серця (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
18 серий
Премєра:
2023-01-20
Країна:
Таиланд
Жанр:
детектив, драма, мелодрама
Тривалість:
70 мин.

«Ти торкнулася мого серця (2023)»:

Ан з народження довелося нелегко, будучи незаконнонародженою дочкою прислуги, їй доводиться відстоювати своє місце в сім'ї перед недбайливими родичами, тому у дівчини вибуховий характер, та й за себе постояти вона може. А ще Ан розумна й амбітна. Не бажаючи залишатися на побігеньках у компанії діда, героїня, вигравши стипендію за кордоном, їде вчитися, щоб, повернувшись, стати незалежною і самостійною.

І ось через деякий час вона повертається як крутий економіст, якого хочуть усі компанії до себе в штат, щоб помститися дідові. Уже в перший день на дівчину чекають курйози: "збоченець", який переслідував її ввечері, виявився добропорядним новим босом, саму її прийняли за божевільну, а доля, яка звела їх колись у минулому, дала ще один шанс. Тільки ось у світі бізнесу коханню немає місця. Чи зможуть герої знайти щастя ми дізнаємося, подивившись дораму.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Ти торкнулася мого серця (2023)