Осколки спогадів (2022)

Мелодрама Осколки спогадів (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
9 серий
Премєра:
2022-10-28
Країна:
Тайвань
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

«Осколки спогадів (2022)»:

Драматичний серіал під назвою "Уламки неї" про успішну та незалежну дівчину Лін Чень Сі. Красуня пережила серйозну автомобільну аварію і прийшла до тями. Але за час її перебування в глибокій комі багато чого змінилося і це не піддається поясненню. Лі Хао Мін - її хлопець раптом перетворився на поліцейського і взяв ім'я Лю. Зараз хлопець зайнятий тим, що розслідує вбивство шкільного вчителя з хімії, розраховуючи знайти винного.

Підозрюваний швидко знаходиться і його особистість дивує всіх. Героїні доводиться відновлювати пам'ять по крихтах. Доводиться визнати, що багато речей відтепер неправильні. Щаслива і красива сім'я, вірні подруги - все це стало пережитком далекого минулого. Як вливатися в абсолютно незнайомий світ? Красуня впевнена, що стала частиною потойбічної реальності. Але вибратися з неї не видається можливим і допустимим. Чи можна за таких обставин розраховувати на щастя і нескінченну радість?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Осколки спогадів (2022)