Червоний прапор (2023)

Мелодрама Червоний прапор (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
27 января 2023
Країна:
Турция
Жанр:
военный, боевик
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

«Червоний прапор (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Червоний прапор (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

На секретному стратегічному об'єкті з виробництва оборонної промисловості за короткий термін раптово померли кілька співробітників. За офіційною версією вважалося, що ці люди покінчили життя самогубством. Але це було тільки початком трагедії, оскільки кількість жертв тільки збільшувалася. Керівники оборонного підприємства не поспішають із розслідуванням і з'ясуванням справжньої причини загибелі техніків та інженерів, задіяних у розробці новітнього військового обладнання. Хакан - боєць спецпідрозділу, який не раз брав участь у ліквідації терористичних банд і в надскладних операціях зі звільнення заручників, не вірив офіційній версії і вирішує почати власне розслідування. Як досвідчений боєць спецпризначенців герой фільму Червоний прапор чудово розумів, що йому доведеться вести нелегку боротьбу з невидимим ворогом, якого підтримують впливові державні мужі, що мають підтримку у вищих ешелонах влади.

Таємничих ділків дуже зацікавили новітні винаходи корпорації Аselsan, для них це було ще однією статтею наживи. Невдовзі Хакан разом зі своїми бойовими друзями намацує тоненьку нитку, що стала початком викриття зрадників. Але як виявилося, навіть зібравши безліч неспростовних доказів і виявивши злочинців, не так, то було легко знищити ворогів держави.

  • 80
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Червоний прапор (2023)