Раціональне життя (2021)

Мелодрама Раціональне життя (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
35 серій
Премєра:
2021-03-31
Країна:
Китай
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Раціональне життя (2021)»:

У центрі дорами дівчина, на ім'я Шень Жо Сінь. Вона є старшим менеджером з правових питань у компанії Чженьпен. Дівчина завжди ретельно підходить до виконання своєї роботи, і не тільки до неї. Жо Сінь завжди раціональна, завжди все аналізує, аж до почуттів людей. У дівчини був молодий чоловік, який працював у тій самій компанії. Однак у них були не дуже теплі стосунки. Як виявилося, він хотів одружитися з Жо Сінь здебільшого тільки через її статус і місце в компанії.

Дівчина сама зрозуміла це завдяки своїм навичкам в аналізі, і це все ж підтвердилося. Тепер Жо Сінь знову самотня, але дівчина ні краплі не шкодує про те, що трапилося. Однак мати дівчини хоче якнайшвидше видати її заміж, оскільки Жо Сінь уже за 30. Чи зможе головна героїня зустріти своє справжнє кохання і відкритися йому? Щоб дізнатися це, дивіться дораму Раціональне життя.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Раціональне життя (2021)