Жар-птиці (2023)

Мелодрама Жар-птиці (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Жар-птиці (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Жар-птиці (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Дитинство - найщасливіша і безтурботна пора. Але іноді доля починає випробовувати на міцність занадто рано і проявляє жорстокість до тих, хто ще не в змозі подбати про себе. Втративши батьківську любов і турботу, тринадцятирічний Алі опиняється на вулиці. Кожен новий день для нього перетворюється на справжню битву за життя. Але хлопчина не впадає у відчай. Він бере під своє крило чотирьох таких же нещасних безпритульних безпритульних. Алі добре розуміє, що самотужки вижити на вулиці їм не вдасться. Ставши лідером у їхній маленькій вуличній сім'ї, він всіляко опікується своїми молодшими товаришами по нещастю. Разом вони протистоять усім негараздам і труднощам, насилу добуваючи собі їжу і знаходячи нічліг.

За своє коротке життя безпритульні побачили стільки горя і зла, що з надлишком вистачить на все життя. Але незважаючи на все пережите, вони все ж змогли зберегти почуття співчуття і доброту у своєму серці. Проводячи черговий рейд по сміттєвих баках, Алі з компанією чують дитячий плач. Заглянувши в один із контейнерів, хлопці знаходять немовля. Кожен із них бачить у цій покинутій дитині себе. Алі розуміє, що з малюком виживати на вулиці стане ще важче, проте залишити помирати його він не може. Безпритульні вирішують забрати малюка у свою незвичайну сім'ю, упевнені, що зможуть його виростити та виховати.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Жар-птиці (2023)