Доручення (2021)

Мелодрама Доручення (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серії
Премєра:
7 травня 2021
Країна:
Туреччина
Жанр:
бойовик, комедія
Режисер:
Тривалість:
20 хв

«Доручення (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Доручення (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Якщо два напарники відрізняються один від одного так кардинально, що не можуть зійтися в жодному питанні. Чи вийде у них разом виконати важливе доручення? Навряд чи, адже це призведе до сутичок і неприємно курйозних ситуацій. У багатьох з яких їм буде просто нестерпно соромно, а оточуючим весело. Але їхній шеф, серйозний бізнесмен думає інакше. На його думку, протилежності чудово доповнюють одне одного не тільки у стосунках, а й у роботі. Адже це відкриває нові можливості, для більш серйозних завдань. І вони можуть стати чудовими напарниками, для яких у нього буде ще багато доручень. І потрібно тільки навчиться бути дипломатичними і чути один одного, а не тільки себе.

До цього ці чоловіки завжди працювали по одному, і їхні методи роботи так само сильно відрізнялися, як і спосіб життя. Але тепер їм просто доведеться прийти до якогось спільного рішення і виконати доручення, інакше звільнення не уникнути. А єдине, що їх зближує, це небажання втратити настільки високооплачуване і престижне місце.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Доручення (2021)