Омер (2023)

Мелодрама Омер (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Омер (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Омер (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Людина може вести до неможливого буденний і спокійний спосіб життя, дотримуючись правил і повчань старших людей, але при цьому вона не буде захищеною від змін, що можуть увірватися неочікувано-негадано. Омер народився в мусульманській родині, яка суворо дотримувалася релігійних канонів. Він був вихований так, як годиться для людей їхнього віросповідання і національних традицій. Коли Омер став дорослим його залучили до відповідної роботи, пов'язаної з проголошенням годин молитви. Більшу частину його часу забирає саме робота, чому він анітрохи не опирається. Для Омера такий спосіб життя став цілком звичним. Він нічого не бажав змінювати, адже відчував себе цілком комфортно, а цей стан переконливий для того, щоб уникати змін. Омеру подобалася його робота, він також вважав за краще багато часу проводити в колі сім'ї.

І аж ніяк він не очікував того, що на його шляху зустрінеться кохання, до того ж таке, яке змусить близьких насторожитися і вимагати від нього поступитися власними бажаннями. Він зустрів Гамзе, яка зачарувала його зовні і тим, як вона поводилася. Омер вважав, що їм слід бути разом. Але була одна обставина, яка перешкоджала розвитку їхніх стосунків. Гамзе була набагато старша за Омера, що сприймалося його близькими негативно. І сама Гамзе не вважала стосунки з Омером серйозними також через вікову різницю. Омер же проявляє наполегливість, і Гамзе не змогла встояти. А тим часом посилюється опір близьких Омера тому, щоб він продовжував зустрічатися з жінкою, яка, на їхню думку, абсолютно йому не підходила. Виникає такий собі ультиматум, що ім'я жінки спаплюжать, якщо Омер не розлучиться з нею. Гамзе і сама намагається відштовхнути Омера, але все більше переконується в тому, що закохана в нього. А опиратися почуттю любові непросто.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Омер (2023)