Коханці (2021)

Мелодрама Коханці (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
23 листопада 2021 року
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
60 хв.

«Коханці (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Коханці (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Кохання може виникнути у людей, яким немов протипоказано бути разом. Іноді так трапляється, що чоловік і жінка зустрічають одне одного, вже маючи зобов'язання перед іншими особами. Так і в історії двох закоханих одному з них у жодному разі не слід було допускати розвитку подій. Чоловік давно перебував у шлюбі, і виконував роль батька. Він був зв'язаний по руках і ногах зобов'язаннями перед сім'єю. На його шляху виникає особа, яка настільки сильно врізається у свідомість, що він не має сил протистояти спокусі. Його дама серця також невільна від шлюбних уз. Вона перебуває у шлюбі з дуже ревнивим чоловіком. Вони починають зустрічатися, що тільки сильніше занурює їх у безодню пристрасті, з якої ризикують не вибратися.

Дружина Озана починає підозрювати, що чоловік охолов до неї, адже він весь час від неї дистанціюється. Озан і його дружина також отримують привід для конфлікту, в основі якого лежить підхід до виховання дочки. Жінка потребує участі чоловіка, але цього не вистачає. Він подумки повертається до Асли. Він розуміє, що його пристрасть зайшла занадто далеко, але нічого не робить, щоб урятувати ситуацію. Асли також усвідомлює всю складність становища, що склалося, про що і говорить Озану. У міру спілкування Озан дедалі більше розповідає Асли про себе. Вона переймається до його історії теплотою. Їй також є, що розповісти Озану. Хаджер намагається з'ясувати в Асли інформацію, яка стосується Волкана. Асли через це лише хвилюється ще більше. Хворіє мати Озана, і він намагається приділити їй час і допомогти, наскільки це можливо. Незабаром захворює дочка Озана. Доля все більше складнощів підкидає парі закоханих, а їм доводиться лише боротися з ними.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Коханці (2021)