Якщо чоловік закоханий (2022)

Мелодрама Якщо чоловік закоханий (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
26 серий
Премєра:
2022-01-20
Країна:
Турция
Жанр:
драма, комедия, мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
45 мин.

«Якщо чоловік закоханий (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Якщо чоловік закоханий (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

На початку відносин Октай і Зейнеп були типовими закоханими, які відчували непереборне бажання бути разом. І вони створили подружню пару, а згодом у них продовжилися діти. Виховуючи двох дітей, вони не думали, що їхнє сімейне щастя і особливо особисте, опинилася під серйозною загрозою. Почуття мають таку тенденцію, як згасати, але пара не очікувала, що їхній взаємозв'язок надто швидко ослабне. На певному моменті пара розуміє, що їхнє розставання неминуче. Зейнеп стикається не лише з проблемою, обумовленою крахом особистих відносин, а й із фінансовою. Причому ці проблеми були викликані неправильними діями жінки. Вона перебувала в цілковитому розпачі. Щоб вирішити хоч якусь частину матеріальних проблем, Зейнеп доводиться шукати будь-яку роботу, не замислюючись, наскільки та приваблива для неї.

На цьому етапі Зейнеп посміхається удача, оскільки про її пошуки стає відомо старою знайомою, а має уявлення, де відкрита вакансія. Так Зейнеп вдається стати співробітницею компанії, що спеціалізується на Інтернет-маркетингу. Керував компанією Кенан, який досить віддано ставився до своєї справи. І навіть жінками він не так захоплювався, як своєю роботою. А ось співробітниці компанії постійно намагаються справити на нього враження. Особливо старалася Йилдиз. Вона мріяла влаштувати своє особисте життя, причому з тим чоловіком, який міг забезпечити їй добрий зміст. У поле зору потрапляє Зейнеп. І хоч жінка поводилася занадто скромно і навіть певною мірою затиснута і сама ростила двох дітей, Кенан вважає, що саме з нею він може знайти горезвісне особисте щастя. Спілкування з Кенаном дозволяє Зейнеп зробити висновок про те, яким слід бути справжньому чоловікові.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Якщо чоловік закоханий (2022)