Гаряча голова (2022)

Мелодрама Гаряча голова (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
2 грудня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
фантастика, трилер, драма, детектив, пригоди
Тривалість:
60 хв.

«Гаряча голова (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Гаряча голова (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Які тільки віруси не наздоганяють бідне людство, змушуючи вчених та лікарів шукати засоби боротьби з ними. Але не з кожним вірусом можна вчасно впоратися, уникаючи численних жертв. А такі трапляються під час будь-якої епідемії, адже іншого розвитку просто не може бути. У недалекому майбутньому світ охоплює нова напасть у вигляді несподіваної хвороби, що має вірусну природу. А сам вірус, що вражає головний мозок людини, і, як наслідок, змінює його розум, передається через банальну мову. Цілком неймовірна хвороба з незрозумілим механізмом запуску в організмі ураженого змушує залучитися до процесу вивчення і колишнього лінгвіста Мурата Сіявуша. Цій людині вдалося уникнути зараження, а таких щасливчиків було небагато в усьому світі.

Він спостерігав, що вірус перетворює світ, і це була сумна картина. Люди, чий мозок був уражений вірусом, не могли вести колишній спосіб життя, а саме працювати, будувати відносини один з одним. Все, що був сучасним світом на рівні економіки, соціальної взаємодії, промисловості та науки летів у тартарари. Мурат це все бачив. Йому було боляче від того, що відбувалося, і він вважає, що може використовувати свої знання лінгвістики, щоб зрозуміти, яким чином мова переносить вірус від однієї людини до іншої. Він також усвідомлює, наскільки страшною буде в найближчому майбутньому епідемія безумства. Чим довше вона триватиме, тим важче повернути світ до того виду, який йому був притаманний до початку біди. Рішучість Мурата велика, а ще на нього полює Агентство боротьби з епідемією. Мурату слід подбати про безпечне місце для себе, щоб ніхто не завадив йому робити те, що має. Зрозумівши, з чим світ має справу, він береться за розробку засобу, який зупинить кошмар, що відбувається.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Гаряча голова (2022)