Чудова двійка (2018)

Мелодрама Чудова двійка (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
40 серій
Премєра:
1 листопада 2018
Країна:
Туреччина
Жанр:
бойовик, кримінал
Тривалість:
120 хв

«Чудова двійка (2018)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Чудова двійка (2018) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал «Чудова двійка» розповідає про комісара поліції Мерт Барджа, який не боїться важкої та брудної роботи. Він одержимий роботою, живе один і їсть лише тоді, коли він має на цей час. Комісар Керем Джан кардинально відрізняється від Мерта. Він доглянутий, добре одягнений, завжди стежить за своєю зовнішністю, добре харчується, займається фізичними вправами та піклується про свого сина Мехмета. Незважаючи на розлучення з дружиною, Мустафа досі підтримує зв'язок із колишньою дружиною. Комісар поліції живе у родичів і обожнює свою сестру на ім'я Нілюфер.

Одного разу Мерт приїхав до напарника додому і побачивши красуню-сестру, одразу в неї закохався. У колег по роботі різні характери, але вони дуже добре ладнають і вдало ведуть поліцейські справи. У них зовсім різні погляди на те, як має відбуватися розслідування, і через це товариші по службі іноді вступають у конфлікт. Поліцейським доводиться працювати разом проти злочинного угруповання, і їм удвох пройти не легкий шлях. Комісари знають, що доля тисяч мирних мешканців залежить від них.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Чудова двійка (2018)