Молот і троянда: Бехзат Ч. (2022)

Мелодрама Молот і троянда: Бехзат Ч. (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
5 серій
Премєра:
2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
бойовик
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Молот і троянда: Бехзат Ч. (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Молот і троянда: Бехзат Ч. (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Ще в юності Бехзат вирішив присвятити своє життя непростій справі – боротьбі зі злочинністю і жодного разу не пошкодував про свій вибір. У поліції він зібрав навколо себе згуртовану професійну команду, хоч і прославився серед колег важким характером та непоступливістю. Проте самого Бехзата ніколи не бентежив жорсткий підхід до тих, хто порушував закон, хоча саме через свої методи роботи він неодноразово стикався з неприємностями. Незважаючи ні на що, Бехзат завжди твердо йшов до своєї мети – очистити вулиці рідного міста від злочинності. І ця боротьба далася йому нелегко, адже в ній він втратив найдорожче – сім'ю. Його дочка, за офіційною версією, наклала на себе руки і Бехзат так і не зміг пробачити себе за її смерть. Єдина жінка, яка любила і розуміла цього суворого чоловіка і якою він відповідав взаємністю, стала колега Бехзат Есра Булут.

Саме Есра була тим світлом, яке змушувало Бехзата жити і рухатися далі. Але Есра була підло вбита і її смерть стала для чоловіка останньою краплею. Зневірившись і розчарувавшись у роботі та в житті в цілому, Бехзат звільнився зі служби, щоб назавжди порвати з болючим минулим. Однак дивлячись на беззаконня на вулицях, що твориться, він розуміє, що його особиста війна зі злочинністю не закінчена і знаходить у собі сили знову повернутися в поліцію.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Молот і троянда: Бехзат Ч. (2022)