Криваві квіти (2022)

Мелодрама Криваві квіти (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
21 серія
Премєра:
5 грудня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
45 хв.

«Криваві квіти (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Криваві квіти (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Дія розвивається навколо двох молодих людей, які проти свого бажання були змушені пов'язати себе шлюбними узами. Як правило, перед тим, як одружитися, хлопець і дівчина зазвичай досить тривалий час зустрічаються і спілкуються, намагаючись якнайбільше дізнатися один про одного. І лише потім ухвалюють рішення узаконити відносини між собою. Проте героям довелося стати винятком із цих неписаних правил, оскільки під впливом певних обставин вони були змушені офіційно поєднуватися шлюбними узами, не відчуваючи при цьому один до одного жодної взаємної симпатії. Ділан за своєї яскравої зовнішності була володаркою гострого розуму, проте незважаючи на це, особливої уваги Бурак на неї не звертав, і вже тим більше зовсім не збирався назавжди пов'язувати з цією красунею свою долю.

Між молодою людиною та дівчиною не було практично нічого спільного. На своє життя у Бурака вже давно були свої розрахунки і цей шлюб ніяк не був запланований. Однак у долі з цього приводу були зовсім інші плани. Обставини склалися в такий спосіб, що героям довелося одружитися з примирення сторін. Брат юнака опинився в зовсім незавидному становищі і тільки він міг його врятувати. Однак для цього йому довелося дати згоду на шлюб.

  • 70
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Тетяна
    З цікавістю чекаю на перегляд.
  2. Настя
    Я ще нічого не дивилася,і хочу подивитися один серіал,тому я ще не можу оцінити якість вашої роботи.
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Криваві квіти (2022)