Розуміння кохання (2022)

Мелодрама Розуміння кохання (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
2022-12-21
Країна:
Корея Южная
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
70 мин.

«Розуміння кохання (2022)»:

Вашій увазі представляється захоплююча історія кількох молодих людей, яким судилося зіткнутися один з одним у відділенні банку. Ха Сан Су є старшим керівником групи всебічних консультацій. Він був дуже привабливою, розумною і добросердою людиною, яка мала чудове почуття гумору. Крім того, головний герой завжди був дуже впевненим у собі людиною. Головний герой почав працювати в банку після того, як його визнали найкращим із найкращих у навчальному центрі, тому зовсім не дивно, що хлопець був дуже популярним. Ан Су Ен є старшим касиром у банківському відділенні. Опинившись у досить непростій ситуації, головна героїня була зосереджена лише одному – їй хотілося стати незалежною.

Су Ен також була впевнена в тому, що кохання не може бути вічним, воно здатне зникнути в самий невідповідний момент. Пак Мі Ген – представниця багатої родини. З раннього дитинства вона була самовпевненою, тому дівчина звикла домінувати. З недавнього часу дівчина вступила у відносини, які почали розвиватися за її сценарієм. Ще одним героєм стає молодик на ім'я Чон Джон Хен, який готувався складати іспити на поліцейського. Цікаво, що ж далі відбуватиметься у житті героїв?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Розуміння кохання (2022)