Проти долі (2022)

Мелодрама Проти долі (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2022
Країна:
Турция
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

«Проти долі (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Проти долі (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Молода жінка на ім'я Султан нещодавно стала мамою, і душі не сподівалася у своєму дворічному малюку дочки. Але одного разу сталася трагедія. За іронією долі героїня зовсім випадково втратила свою дитину. Власні пошуки та пошуки правоохоронців нічого не дали. Дівчинка, як у воду канула. Реальних підтверджень її загибелі був виявлено, і мати наполегливо вірить у те, що її дочка жива. Протягом багатьох років жінка одержима бажанням знайти свою дитину, робить неодноразові спроби пошуку, які не дають результату. Через таку одержимість Султан, родичі та друзі відвертаються від нещасної. Ніхто не підозрює, що зникла дитина насправді не загинула, живе в коханні, турботі, що після тривалого часу шляхи матері та дочки перетнуться.

Страшний день втрати дитини Султан несподівано ощасливив іншу жінку. Джейлан була в повній депресії після смерті її маленької крихти в автоаварії. Все змінилося, коли вона несподівано зустріла загублену малу Султан. Джейлан прийняла це як дар долі. Вона нікому не повідомила про знайдену дівчинку, забрала дитину до себе і почала ростити, як власну рідну дочку. Минуло 18 років. Життя, нарешті, зіштовхує героїнь, пов'язує їхні сім'ї нерозривними узами.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Проти долі (2022)