Фандом (2022)

Мелодрама Фандом (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
26 серій
Премєра:
2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама, комедія
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
45 хв.

«Фандом (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Фандом (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Кожен успішний серіал має своїх шанувальників, з яких не кожен готовий погодитися з тим, що рано чи пізно зйомки улюбленої картини закінчуються. Після того, як сценарист Джан озвучив своє рішення, що останній сезон фільму буде заключним, його доля змінилася кардинальним чином. Винуваткою цього стає молода жінка Ферда, яка працює в будинку для літніх людей, яка є завзятою аматоркою цього проекту. Героїня не змогла змиритися з тим, що її улюблений фільм ось-ось завершиться і викрадає Джана. Ферда ховає бранця у підвалі свого будинку і від його імені повідомляє у соціальній мережі про те, що зйомки проекту, за написання продовження якого вона береться власноруч, буде відновлено.

Серіал отримує нове життя, а його рейтинги починають стрімко зростати. До всього іншого між жінкою і бранцем, який несподівано отримав хорошу можливість відпочити, складаються теплі стосунки, і кожен з них цілком задоволений становищем. Тим часом біля будинку сценариста відбувається низка загадкових вбивств. Розкриття злочинів доручено інспектору, який добре знає Ферду.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Фандом (2022)