Вплив (2021)

Мелодрама Вплив (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
2021
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Вплив (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Вплив (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Лейла Демір стала найвпливовішою медіа-персоною року. Будучи зовсім молодою. вона здавалося досягла всього - краси, успіху і популярності. У результаті з головою поринає у світське життя, розпочавши з відвідування елітного нічного клубу, обговорюючи з подругами плани подальшого розвитку успіху та пожинання його плодів. У тому самому клубі відпочивав перспективний футболіст Емре Куна. У свої юні роки він уже почувається зіркою і вже оголошений найкращим гравцем сезону. Що стало приводом для відпочинку спортивних буднів. У результаті вони зустрілися, і ця зустріч була доленосною.

Молоді люди не знали, що за ними спостерігали. І папараці повністю висвітлювали знайомство новоявлених знаменитостей. І всі очікують, що це було не звичайне знайомство. Наступного ранку Лейла прокинулася і виявила сліди від побоїв. Можливо, вона стала жертвою насильства. Емре заперечує свою причетність. Він стверджує, що між ним молодою дівчиною нічого не було. В інтернеті спалахує скандал із взаємними звинуваченнями. Герої стали жертвами переслідування.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Вплив (2021)