Хороші Дні (2022)

Мелодрама Хороші Дні (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама, драма
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Хороші Дні (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Хороші Дні (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Дія розвивається навколо Сельми, красивої симпатичної дівчини, що має дуже своєрідні риси характеру, звикнути до якого вдається тільки її найближчим людям. Усім, хто оточує героїню, здається, що її життя протікає налагодженим чином. Однак мало, хто знає, що насправді вся справа в тому, що героїню тяжить давня історія з не такого далекого минулого. Тим не менше, молоду жінку ніхто і ніколи не бачив в похмурому настрої, тому що вона сміливо долає численні труднощі і вірить у те, що їй колись таки вдасться здійснити всі найзаповітніші бажання.

Героїня не помилилася: трапляється так, що одного разу, у найнесподіваніший момент життя дарує їй доленосну зустріч. Сельма знайомиться із загадковим чоловіком та його затягнутими густою завісою таємничості минулим. Однак після цієї такої довгоочікуваної події найрішучішим чином змінюється не тільки звичний хід перебігу всього життя молодої особи, а й уся її світогляд загалом.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Хороші Дні (2022)