Гора серця (2020)

Мелодрама Гора серця (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
76 серій
Премєра:
17 жовтня 2020
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, комедія
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Гора серця (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Гора серця (2020) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Давня прекрасна земля Анатолія, земля, на якій і сьогодні з особливим трепетом ставляться до багатовікових традицій і свято їх вшановують. На цій землі чудово уживаються сучасні галасливі мегаполіси та маленькі глухі села, в яких ледь жевріє життя. Хтось із мешканців сіл давно перебрався до міст, сподіваючись влаштувати там своє життя та знайти своє місце під сонцем, а хтось залишився у рідній глушині. Саме в одному з таких глухих селищ і живуть герої серіалу - Танер та два його рідні брати. Щодня з ранку і до пізньої ночі вони працюють на полях та фермах, заробляючи собі на життя власним потом. Незважаючи на важку працю, хлопці не залишають надії на краще життя та продовжують мріяти. Їхні душі відкриті і їм не чужі традиції та цінності свого народу.

Сім'я для героїв стоїть на першому місці, адже як навчав їх батько – сила людини саме в сім'ї, сім'я для кожного – кохання, підтримка та сенс життя. Мріє створити сім'ю та Танер. З дитинства він закоханий у чудову Ділек, ось тільки доля розлучила їх. Щодня хлопець мріє про зустріч із коханою, але неприступна красуня не така проста і має багато секретів. В Анатолії ходить легенда про те, що коли розбивається серце закоханого, то від гори відколюється камінь.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Гора серця (2020)