Розлука (2022)

Мелодрама Розлука (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Розлука (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Розлука (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Молодій симпатичній жінці Хіджрану випало щастя народити прекрасну дівчинку, названу Мелек. Героїня мріє реалізуватись, як мати. Щастя дитини стає для неї головною метою життя. Але доля подає жінці страшні випробування. Якось у стінах лікарняного закладу Хіджран повідомляють про смерть її малечі. Убита горем мати ніяк не може упокоритися з такою втратою, просто не вірить у смерть доньки. Роки йдуть, а сподівання на повернення коханої дівчинки не залишають жінку. Вона наполегливо думає про те, що її донька жива, і розлука з дитиною колись скінчиться.

Тим часом позбавлена ​​матері Мелек опиняється в будинку багатого впливового бізнесмена Омера і росте, як його власна дочка. Дівчинці вселили думку про смерть матері, тому її душа, психіка травмовані. Дитина замкнена, не може говорити і не хоче ні з ким близько контактувати. Якось бізнесмен запросив на роботу як нянька Хіджран. Він не здогадується, що героїня є справжньою матір'ю Мелек. Незабаром між нянею та дитиною виникає взаємне тяжіння, довіра, дружба. Поступово Мелек дедалі більше прив'язується до Хіджран, відчуваючи у ній справжнє материнське тепло, турботу. Здавалося б, все складається чудово для дівчинки та няні, але є недоброзичливці чужого щастя. Тому героїні доведеться неабияк поборотися за справедливе возз'єднання з бажаною дочкою.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Розлука (2022)