Кохання тут заборонено (2022)

Мелодрама Кохання тут заборонено (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
22 серии
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
8 мин.

«Кохання тут заборонено (2022)»:

Головною героїнею є представниця слабкої статі на ім'я Ся Ши Чен, яка на даний момент була студенткою вищого навчального закладу. Можливо, багато навколишніх людей вважали її успішною та ідеальною у всіх сенсах дівчиною, але в неї теж були проблеми та труднощі, з якими дівчина воліла розбиратися самостійно. Намагаючись виконати останнє бажання своєї коханої бабусі, головна героїня вирішила стати членом благодійного туру, щоб замінити таким чином хворого брата-близнюка. Заради свого родича красуня була готова на будь-які жертви, тому що їй дуже хотілося йому допомогти.

Практично щодня дівчина стикалася з хлопцями з групи, і все було до певного моменту нормально, доки на неї не звернув увагу Гу Лань, який був найстаршим. Незважаючи на свою зайнятість, головній героїні необхідно було долати ще й проблеми всієї групи. Ця історія розповість про юність, про пристрасть і мрії, а також про дружні стосунки та справжнє кохання.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Кохання тут заборонено (2022)