Компанія "Гаус Електронікс" (2022)

Мелодрама Компанія "Гаус Електронікс" (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
2022
Країна:
Корея Південна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
50 хв.

«Компанія "Гаус Електронікс" (2022)»:

Про що дорама Компанія "Гаус Електронікс"? Ця дарама розповість про звичайне життя робітників у компанії, щодня романи на місцях і дружбу. Чи Сан Шик працівник у маркетинговому відділі, і в нього дуже важка вдача. Його неможливо переконати, адже в нього своя правда і йому начхати, що про нього подумають усі, хто оточує. І тому з ним часто трапляються скандали. Чха На Ре зам. менеджера та колега Лі. Вона часто чує конфлікти з іншими працівниками.

Вона хороший фахівець, але на особистому плані погано. Пек Ма Тхан хлопець із сім'ї із грошима може стати на чолі фірми "Power Group", хоче своїм життям розпоряджатися сам і в результаті приходить працювати до конкурентів батька. Кан Ган Мі дівчина з родини небагатих. Дуже намагається виглядати добре і це у неї виходить, тому що її вважають найпривабливішою в офісі. Але, будучи в алкогольному сп'яніння, тримати себе під контролем неможливо. Що відбуватиметься далі, ви можете дізнатися, подивившись захоплюючу комедію...

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Компанія "Гаус Електронікс" (2022)