Мрія про процвітання (2022) всі серії

Мелодрама Мрія про процвітання (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
40 серий
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Мрія про процвітання (2022)»:

Серіал розповість історію трьох подруг, які вирішили досягти успіху та щастя власними силами. Коли власниця чайної лавки, прекрасна дівчина Чжао Пан Ер, дізнається, що її наречений склав іспити у столиці, вона неймовірно зраділа. Але пізніше з'ясувалося, що він і не збирається повертатися до неї.

Чжао була рішуче налаштована вимагати від нього пояснень, але дорогою з нею відбувається багато цікавих подій: вона рятує якусь Сун Інжчан, яку обманом видали заміж, а потім допомагає Сунь Саннін, яка нажила багато проблем. Утрьох подруги залишаються у столиці, щоб домогтися самостійності, а потім закохуються.

Серіал Мрія про процвітання (2022) 1 - 37, 38, 39, 40 серія дивитися онлайн всі серії підрят 40 серий

Дивитися серіал «Мрія про процвітання (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Мрія про процвітання (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мрія про процвітання (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Мрія про процвітання (2022)