Втеча нареченої, що не відбулася (2022) всі серії

Мелодрама Втеча нареченої, що не відбулася (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
2022
Країна:
Япония
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
24 мин.

Серіал мелодрама «Втеча нареченої, що не відбулася (2022)»:

Касівадзакі Ю разом із своїм хлопцем Наокі вже 7 років. Тому ввечері у свій день народження вона чекала на особливий подарунок від нього — пропозицію руки та серця. Однак, Наокі не тільки не приготував їй сюрприз, а зовсім забув про такий важливий день. Втративши самовладання, Кашивадзакі хотіла втекти з їхньої квартири якнайдалі, а приходить до тями лише коли опиняється у своєму рідному місті і без грошей.

Але на щастя на її шляху зустрічається Фукамі, її шкільне кохання. Його доброта, турбота і особливе ставлення до неї пробуджують у Кашивадзакі давно забуті почуття. У результаті дівчина опиняється на роздоріжжі, повертається до Наокі і постарається все виправити, або залишитися з Фукамі і створити щось нове.

Серіал Втеча нареченої, що не відбулася (2022) 1 - 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Втеча нареченої, що не відбулася (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Втеча нареченої, що не відбулася (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Втеча нареченої, що не відбулася (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Втеча нареченої, що не відбулася (2022)