Пані Купідон закохалася (2022) всі серії

Мелодрама Пані Купідон закохалася (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама, фэнтези
Режисер:
Тривалість:

Серіал мелодрама, фэнтези «Пані Купідон закохалася (2022)»:

Побившись у священному храмі і пошкодивши червону нитку долі, божество на ім'я Бай Ян отримує покарання – вирушити у світ смертних. Але під час подорожі він випадково падає на дах будівлі, де молода і дуже амбітна сваха Шангуань Я укладає шлюби.

Швидко порахувавши всі збитки, дівчина змушує Бай Яна відшкодувати їй збитки. Після довгих суперечок божество погоджується і починає працювати на сваху, а паралельно намагається виправити наслідки порваних ниток долі. Хто знає, можливе падіння на дах абсолютно не випадкове і попереду на нього чекає багато цікавого. У тому числі й закоханість!

Серіал Пані Купідон закохалася (2022) 1-21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Пані Купідон закохалася (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Пані Купідон закохалася (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пані Купідон закохалася (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Пані Купідон закохалася (2022)