Самотнє червоне серце (2022) всі серії

Мелодрама Самотнє червоне серце (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
2022
Країна:
Корея Южная
Жанр:
история, романтика, драма, политика
Режисер:
Тривалість:
70 мин.

Серіал история, романтика, драма, политика «Самотнє червоне серце (2022)»:

У центрі уваги сюжету нового серіалу історія про короля Сонджона та його спадкоємця. Король Сонджон ніколи не прагнув стати абсолютним монархом, а ось його син, прямий спадкоємець Лі Тхе, мріє про це.

Щоб втілити в життя мрію, йому треба здолати ворогів – антиурядових чиновників, на чолі яких стоїть аристократ Пак Ге Вон. У неабияку боротьбу між майбутнім правителем та могутнім аристократом буде втягнута і смілива дівчина Ю Чжон, яка ігнорує суворі правила та доктрини.

Чим же закінчиться історія про протистояння, сильне кохання, палацові перевороти та інтриги, дізнаємося після виходу дарами.

Серіал Самотнє червоне серце (2022) 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Самотнє червоне серце (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Самотнє червоне серце (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Самотнє червоне серце (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Самотнє червоне серце (2022)