Королівський прийом (2022) всі серії

Мелодрама Королівський прийом (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
40 серій
Премєра:
2022-02-22
Країна:
Китай
Жанр:
історія, романтика, драма
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал історія, романтика, драма «Королівський прийом (2022)»:

Історична дорама розповість нам про всі вишукування та особливості стародавньої китайської кухні! Головна героїня Яо Цзи Цзінь після складного відбору стає однією з прислуг у палаці імператора.

Разом з іншими вона пізнає всю красу, унікальність та перевагу їжі. Дівчина настільки закохується в цей вид діяльності, що починає все більше творити, створюючи як нові, так і повторюючи старі страви китайської кухні!

Серіал Королівський прийом (2022) 1 - 37, 38, 39, 40 серія дивитися онлайн всі серії підрят 40 серій

Дивитися серіал «Королівський прийом (2022)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Королівський прийом (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Королівський прийом (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Королівський прийом (2022)