Його та її сценарій кохання (2020) всі серії

Мелодрама Його та її сценарій кохання (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серії
Премєра:
20 грудня 2020
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
40 мин

Серіал мелодрама «Його та її сценарій кохання (2020)»:

Ло Кай Хуай – психотерапевт, вона спеціалізується на ситуаційній терапії. Чжу Сюань Вень – голова YIKE Group. Він не тільки гарний і молодий, але й славиться своєю холоднокровністю та сміливістю. Герої зовсім не схожі один на одного, з різних світів, і начебто ніяк не пов'язані. Проте все не так просто. Сюань Вень потрапляє в жахливу аварію. Коли він прийшов до тями, то вже почував себе іншою людиною.

Він уявив себе принцом, якому всі повинні підкорятися. Лікар сказав, що це наслідки аварії, і щоб повернути Сюань Веню пам'ять, потрібний добрий психотерапевт. YIKE Group наймає для цього Ло Кай Хуай. Так і познайомились наші герої. Тільки ось виявляється, це не перша їхня зустріч. Кай Хуай вже бачила Сюань Веня багато разів у своїх снах. Збіг це чи все ж таки доля?

Серіал Його та її сценарій кохання (2020) 1 - 21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серії

Дивитися серіал «Його та її сценарій кохання (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Його та її сценарій кохання (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Його та її сценарій кохання (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Його та її сценарій кохання (2020)